Information om SDR:s omorganisation


Vi har tidigare informerat om vår omorganisation och de tjänster vi utannonserat. Vi har också en person som lämnat sin tjänst. Här berättar jag om vilka personer vi anställt.

Till tjänsten som intressepolitisk strateg (tidigare sakkunnig) har vi rekryterat Mia Modig. Hon kommer senast från Riksteatern där hon arbetat med kultur- och språkpolitik, tillgänglighet och scenkonst. Mia är för närvarande förbundsordförande i Sveriges Dövas Ungdomsförbund, SDUF. Mia tillträder tjänsten den 1 september på halvtid och jobbar heltid från 1 oktober. Hennes e-post är Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Till tjänsten som ekonom- och personaladministratör har vi rekryterat Matilda Bergman med tillträde 1 februari 2017, då hon för nuvarande är föräldraledig. Hon är utbildad löneekonom och arbetade senast på ett tolkbolag som tolksamordnare. Tidigare har hon varit verksam som revisorassistent och redovisningsekonom på en revisionsbyrå.

Till dem båda – vi säger välkomna till SDR!

Alexia Lefebvre som har varit vikarie för Ingela Jacobsson under våren stannar kvar i förbundet och fortsätter som administratör och översättare.

Agneta Skagerstrand jobbar nu med fullt fokus på försäljningsavdelningen framöver. Det innebär att hon inte längre ansvarar för medlemsregistret. Under hösten köper vi tjänster av Dalarnas Dövas Förening (DDF). Maja Hellöre på DDF kommer att jobba en dag i veckan, första hand onsdagar, med medlemsregistret. Om du vill ha kontakt kring frågor om medlemskap kan du maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi återkommer med information hur vi jobbar med medlemsregistret framöver.

Publicerad av 
Publicerad: 2016-09-01
Uppdaterad: 2016-09-23