Administratör och kanslistöd sökes

Vi söker en medarbetare vars huvudsakliga arbetsuppgifter är löpande administration och övrigt kanslistöd.

Arbetsuppgifter
Du kommer bland annat att arbeta med att samordna tolkbeställningar, ansvara för arkivering av handlingar och skrivelser, ansvara för diariet och sortering av inkommande e-post eller post, ansvara för inköp av material till kansliet, tillsammans med berörda planera, samordna och organisera förbundsmöten, kongresser m.m. och i övrigt utföra andra arbetsuppgifter som generalsekreterare beslutar. Du arbetar både självständigt och tillsammans i ett lag.

Arbetsuppgifter kan komma att justeras beroende på behovet hos kansliet och din kompetens, se nedan under ”Anställning”.

Kompetens och egenskaper
Du som söker bör ha goda kunskaper i administrativt arbete och organisation- och styrelsearbete.

Som person är du strukturerad och noggrann. Du kan arbeta självständigt och kan bidra till en god samverkan på kansliet. Vi vill att du kan kommunicera på svenskt teckenspråk. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställning
Tjänsten är ett mellan 50-100% vikariat och som påbörjas i början av augusti. Vikariat är på tio månader. Procentgraden kan justeras uppåt beroende på din kompetens eller dina erfarenheter och huruvida vi bedömer att du kan bidra till övrigt arbete på kansliet och på vilket sätt, t.ex. översättning, kommunikation och intressepolitik. Detta vikariat är under förutsättningen att vår anställd har tjänstledighet.

Anställningsvillkoren regleras i kollektivavtal KFO ideella organisationer-Unionen.

Arbetsplatsen är på SDR:s kontor i Stockholm.

Information om tjänsten
Generalsekreterare Isabella Hagnell
SMS: 073-504 39 33
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Facklig kontaktperson för Unionen
Niclas Martinsson
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välkommen med din ansökan!

Rekryteringen sker löpande så ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 juni, i form av ett personligt brev och meritförteckning till Isabella Hagnell, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..


SDR driver frågor och väcker opinion för dövas och teckenspråkigas mänskliga och demokratiska rättigheter. Vår organisation som har över 4000 medlemmar erbjuder mötesplatser, sprider kunskap och driver på utvecklingen mot ett samhälle där teckenspråk har en självklar plats.

Publicerad av  Webbredaktör
Publicerad: 2018-05-15
Uppdaterad: 2018-05-15