Presentation av Julia Kankkonen

 
Här kommer en presentation av mig som är ny generalsekreterare på SDR!

Julia Kankkonen heter jag och har jobbat på SDR sedan den 1 september. Den första perioden har mest bestått av att lära känna organisationen, dess arbetssätt och de anställda med deras arbetsområden samt hur jag i min roll och med min kompetens ska komplettera teamet. Jag har också satt mig in i förbundsstyrelsens visioner och kongressens beslut om vad förbundet ska utföra den närmaste perioden, bland annat i vårt handlingsprogram. Det nordiska samarbetet genom DNR har jag också hunnit tagit del av genom representation nyligen.

Det har varit många intryck och mycket information men jag har hunnit ha mina egna reflektioner och idéer hur jag kan bidra till förbundet och samarbetet med alla, inklusive alla våra regionala och lokala organisationer. Om ni vill veta mer om mig och min bakgrund så tipsar jag er om en intervju som kommer att finnas i nästa nummer av Dövas tidning.

Jag önskar er alla i en skön fortsättning på hösten! Kanske ni ska arrangera eller delta i olika medlems- eller höstmöten i era föreningar? Höstlovet närmar sig för många - kanske det blir en välbehövlig semester, vandring eller svampplockning i skogen (som jag gärna skippar då jag inte gillar svamp)?

Ser du mig i vimlet någonstans – kom fram och säg hej!

Ni kan också kontakta mig på e-post, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Publicerad av  Webbredaktör
Publicerad: 2019-10-23
Uppdaterad: 2019-12-02