Förslag på fyllnadsval från valberedningen


Information från valberedningen
Valberedningen nominerar Daniel Littorin till förbundsstyrelsen.

Han är utbildad redovisningsekonom och har erfarenhet av föreningslivet. Daniel har gjort en presentation på teckenspråk och skriftlig svenska som ni kan se eller läsa.

Vi vill förtydliga att det är 2 vakanta platser i styrelsen, men efter dialog med förbundsordförande Åsa har vi kommit fram till att vi söker efter en person då det är bara ett år kvar till kongressen och det tar tid för nya personer att lära sig organisationen och komma in i styrelsearbete.


Presentation från Daniel

Jag heter Daniel Littorin och är 31 år gammal. Föreningslivet har alltid legat varmt om mitt hjärta, hela livet har jag varit i närheten av dövrörelsen. Båda mina föräldrar har varit väldigt aktiva i dövföreningen under min uppväxt och det har varit naturligt att jag skulle hamna i samma fotspår. Mitt senaste styrelseuppdrag var i egenskap som kassör hos Sveriges dövas ungdomsförbund.

Jag tror med min kompetens inom ekonomi (utbildad till redovisningsekonom vid studier på IHM Business School och mitt nuvarande yrke från 4 år tillbaka) att jag kan bidra till med en del. Sen får vi se vart detta leder till och hur mycket kan jag påverka. Vilket är väldigt spännande och jag tror att det blir ett inspirerande uppdrag.

Publicerad av  Webbredaktör
Publicerad: 2020-07-01
Uppdaterad: 2020-08-27