Om webbplatsen

Sök på sdr.org
Sökrutan finns högst upp till höger. Här kan du söka på allt som finns publicerat på sdr.org.

Behöver du större text?
Om du tycker att texten på webbplatsen är för liten kan du öka den direkt i webbläsare.

pdf-fil
För att kunna läsa och skriva ut pdf-filer behöver du ha Adobe Reader, som är gratis och kan laddas ned från Adobes webbplats. » Ladda ner Adobe Reader

Utskrift
sdr.org anpassar automatiskt sidor för utskrift. Du behöver inte särskild utskriftsversion utan du skriver ut sidor från sdr.org genom att använda din webbläsares inbyggda funktion för utskrift.

Upphovsrättigheter
Det är inte tillåtet att ladda ner bilder från sdr.org för användning på andra webbplatser eller i andra medier utan tillstånd från oss. Du får gärna använda vårt textmaterial förutsatt att du anger källa.

Tipsa om eller dela sida
Du kan tipsa om sidan eller dela med dig av sidan från sdr.org till sociala medier.

Länkar till andra webbplatser
Om du lämnar sdr.org via en extern länk är innehållet på sådan webbplats utanför vår kontroll och vårt inflytande. Vi kan inte hållas ansvarig för information, annat än om det kan visas att vi haft faktisk vetskap om det olagliga innehållet. Vi kommer i sådana fall, efter att ha undersökt länken, omedelbart att ta bort länken från sdr.org.

Kakor (cookies)
www.sdr.org använder kakor för att spåra sessioner och beräkna statistik från ditt besök på sdr.org. Du kan inte stänga av att sdr.org skickar kakor, däremot ställa in din webbläsare så att den inte tar emot och sparar kakor. Men om du gör det, kommer inte sdr.org att fungera som den ska. Vi sparar ingen personlig information via cookies och information om besökaren kan inte spåras. Läs mer om Kakor på Post- och Telestyrelsens webbplats.

Teknisk information
sdr.org är responsiv, vilket innebär att sdr.org automatiskt anpassar sig efter storleken på den skärm du besöker. sdr.org är byggd enligt konceptet öppen standard i CMS-verktyget Joomla som är licensierat som öppen källkod. För att kunna använda funktioner på sdr.org på bästa sätt, rekommenderas de senaste webbläsarversionerna.

Teckensnitt på sdr.org
Rubrik: Trebuchet MS för PC / Helvetica för MAC
Brödtext: Arial för PC / Helvetica för MAC
Utskrift: Times

Publicerad av  Webbredaktör
Publicerad: 2014-05-14
Uppdaterad: 2020-02-18