Bli medlem i SDR


SDR har en vision om ”Teckenspråk för möjligheter utan gränser och ett hållbart samhälle!”. Som medlem välkomnar vi alla som delar vår vision. Du kan vara döv, hörselskadad eller hörande. Anhörig, vän eller helt enkelt intresserad av dövrörelsen och teckenspråk. Du väljer själv graden av engagemang. För SDR är varje medlem viktig.

Vad gör SDR?
SDR driver frågor, agerar kraftfullt och väcker opinion om våra mänskliga och demokratiska rättigheter. Vi arbetar för rätten och möjligheten att använda svenskt teckenspråk. Det svenska teckenspråket är av central betydelse i våra liv och avgörande för delaktighet på lika villkor i det svenska samhället. I vår verksamhet tillvaratas engagemang och vi erbjuder teckenspråkiga mötesplatser. Vi sprider kompetens och medvetenhet i vår organisation och i det samhälle som omger oss.

Varmt välkommen som medlem i SDR!

Nytt gemensamt medlemssystem
SDR har tillsammans med Sveriges Dövas Ungdomsförbund och Sveriges Dövas Pensionärsförbund, ett nytt gemensamt medlemssystem och det systemet kräver att du har mobilt bankID som legitimation. Har du inget mobilt bankID är du välkommen att kontakta SDR:s medlemsservice.

Det gäller alla medlemmar i SDR, SDUF och SDP.

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Bildtelefon: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

- - - - - - - - - -- - - - -

Bli medlem
Klicka på rutan för att komma till medlemssystemet.

» Lista på föreningar
» Medlemsformer
» Medlemsförmåner
» Frågor & svar om medlemskapet

Publicerad av  Webbredaktör
Publicerad: 2018-12-17
Uppdaterad: 2021-01-28